Vaya Con Vulva har mistet jomfrudommen

Vi har hatt vår første Live Podcast. På Teateret. 

Gud å vi grua oss. Eller, det var vel det de på barne-tv kaller gruglede. Sånn skrekkblanda fryd.

Vi tulla mye om det på forhånd, hvordan vår første live podcast kunne sammenlignes med å miste jomfrudommen. Vi skrev til og med et slags dikt om det. Om nettopp dette med skrekkblanda fryd. Spenningen, og ønsket om å bare få det overstått.

Det var verst rett før vi skulle på. I min angstfylte fantasi, så jeg selvfølgelig for meg alt fra buing og nedovervendte tommelfingre, til utkastelse og i verste fall steining eller annen type lynsjing for åpen gate.

Når publikummet endelig begynte å strømme/sildre/dryppe inn, oppdaget vi heldigvis et betryggende antall vennligsinnede venner i salen, og bestemte oss for å fokusere på dem.

Det skulle vise seg å gå himla greit, og de publikummerne vi ikke hadde tvunget og instruert på forhånd, viste seg å være frivillig positive til greia vår, og vi høstet så mye latter, kommentarer og klapping at vi ble rent selvsikre der vi satt og frivillig grilla oss selv.

16124017_365768540474799_1294209942776971264_n-2

Vi snakka om oss selv, podden, greia vår. Om alt for stramme hold-in-truser, vår plan om å knuse patriarkatet, drepe flinke piker og røre rundt i det vi mener er et alt for heteronormativt og konservativt samfunn.

Med oss hadde vi en ung, talentfull og vakker blomst fra Froland med navnet Veronica Andersen, og hun serverte oss deilige toner både før og etter podden mens vi koste oss med fyrstekake med krem. (Musikkinnslagene er inkludert i podcasten)

16230223_192823827860395_7356918394068664320_n-2

Resten av kvelden og natta danset vi til deilige rytmer og toner fra Dj Ludder, inspirert av vår egne Vaya Con Vulva-spilleliste. Vi sang «…jeg vil ikke flørte, bare squirte» sammen med Kuuk, «, dansa hemningsløst med lampeskjermer på hodet og rødvin i blodet. Ingen hemning, bare god stemning. Akkurat som det bør være når Vaya Con Vulva inviterer til helaften i Kristiansand.

https://www.instagram.com/vayaconvulva/

Nå planlegger vi neste arrangement. Det blir fredag 24. Februar. Mens du gleder deg til det, kan du høre vår første live-pod her:

 

 

No Comments

Leave a Comment